06-34112141 | info@contour-glas.nl

OVER CONTOUR

OVER CONTOUR

Contour is in 1992 opgericht door ir. Henk Verhoeven.

Na de opleiding Industrieel Ontwerpen in Delft, is een start gemaakt met de fabrikage van designproducten uit glas. Samen met verschillende collega ontwerpers zijn de producten ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd.

Het buigen en complexe bewerken van glas ontwikkelde zich tot een specialisatie waar ook bij andere bedrijven behoefte aan was. Aan branches als verlichtingsindustrie, meubelindustrie, machinebouw, automotive en kunstnijverheid etc. werden steeds meer glazen producten en glazen onderdelen geleverd.

Na een kwart eeuw is het bedrijf kleinschaliger gaan werken. Nu hoofdzakelijk als toeleverancier voor de industrie en ambacht en met een focus op de specialiteit van gebogen-gehard glas. Wat niet veranderd is, is de hoge aandacht voor detaillering en kwaliteit.

KUNNEN WE OOK U HELPEN MET HET MAKEN VAN BIJZONDER GLAS?

Contacteer ons geheel vrijblijvend

CONTACT

Contour-Glasbuigerij

Straat: Hazepad 8A-15

Postcode: 4825 AV

Stad: Breda

Land: Nederlands

Telefoon: 06-34112141

Website: contour-glas.nl

Email: info@contour-glas.nl

CONTOUR GLASBUIGERIJ

Glazen onderdelen produceren voor o.m. verlichtingsindustrie, machine- en apparatenbouw, interieur en andere gebruiksproducten. Op klantspecificatie en met behulp van een groot aantal glasbewerkingstechieken, dat is onze kern activiteit.